Choustova lokomotiva - RFC

28.08.2004 23:20

Zápas na našem oblíbeném hřišti vůbec nezačal dobře. Nastoupili jsme pouze v pěti hráčích. Někdo musel být v práci (i když ví několik měsíců dopředu, že hrajem), a další se holt museli učit. Je vidět, že pro ně je fotbal až na druhém, či ještě dalším místě. Myslel jsem, že jsme pravý tým, ale asi jsem se spletl. Jsme skupina invidualit, kteří preferují svoje zájmy nad společnými.To nemůže změnit ani kapitán.

Nastoupili jsme tedy v pěti a naše taktika byla jasná. Bránit a odkopávat míče co nejdál. Dařilo se nám to až do 15. minuty. Soupeř rozebral obranu a skóroval do prázdné brány. Pokračovali jsme v sympatickém výkonu a poločas skončil 0:1.

Druhý poločas přinesl větší vzrušení. Soupeři vyslali několik nebezpečných střel, ale náš gólman se nenechal překvapit. Naše obrana pracovala na 100 procent (téměř jako vždy), bohužel náš útok (téměř jako vždy) naprosto zklamal. Vladimír šel dvakrát sám na brankaře. Poprvé ho gólman skvěle vychytal, a při druhé šanci svou laxností zahodil stoprocentní šanci. Zápas skončil 0:1, škoda hanebně zahozených šancí.

Sestava: Jirka, Ota, Vašek, Lucky, Vlado

Hvěda: Obrana

Propadák: Jakoubek + Bohm, nepřišli a zdradili

 

Zpět