City Lhotka -RFC

28.10.2003 23:02

Náš předposlední zápas v této sezóně se nám příliš nepovedl. I přes vědomí, že hrajeme s nejsilnějším soupeřem, se sešel kompletní kádr. Ponurá obloha, nečekané ticho a příchod soupeř na poslední chvíli dodal utkání mystickou atmosféru. Zaznamenali jsme rekordní počet diváků a po dlouhé době dokonce vzniklo naše týmové foto, které se za nedlouho objeví na našich stránkách. Soupeři většinou s kratšími sestřihy se oblékli do rudých barev a zápas mohl začít.

Přestože jsme hráli s prvním týmem tabulky, respekt jsme nechali v šatnách a hráli jsme vyrovnanou partii. Po úvodním oťukávání se nečekaně prosadil soupeř. Vypálil ze střední vzdálenosti umístěnou střelu a ta se o tyč otřela za záda gólmana, který se již asi viděl v kantýně u půllitru piva (1:0). Zbraně jsme nesložili a po dvou dobrých zákrocích našeho vratára jsem udeřili. Vyraženou střelu Božky do branky doklepl Vláďa (1:1). Soupeř začínal být nervózní a objevily se nové šance. Za zmíňku stojí střela Vládi, kterou gólman skvěle zlikvidoval a následná dorážka Kači, která míč nabombila pouze do ležícího brankáře. Poločas skončil 1:1, což bylo spravedlivé pro obě strany.

Během poločasové pauzy zápas zhodnotila paní Jakoubková, a my nabuzení touto podporou vyrazili do poločasu druhého.

Soupeři začali být agresivnější, avšak hráli čistě. Bohužel se začali objevovat hlášky, jak si to s námi po zápase vyřídí a že neodejdeme po svých. To mělo na některé hráče takový vliv, že začali dělat chyby. Gól přišel asi po pěti minutách, kdy byl prostřelen náš brankař. Dále jsme inkasovali po křídelním zatažení míče a následné přihrávce před branku. Podařilo se nám alespoň schodit branku, ale gól samozřejmě správně platil. Poslední gól padl po špatně odpískané malé domů. Ve zdi postavené brankářem se po střele natočil bek Hubscha a tečovanou střelou tak určil konečné skóre 4:1. Ale i my jsme nebyli bez šancí, ale i ty nejvyloženější jsme nedokázali proměnit. Mířili jsme mimo, nebo je pochytal bezchybný gólman soupeřů.

Soupeř byl o něco lepší, dobře kombinoval a skvěle o sobě věděl. Jeho výhra je zasloužená, ale při troše toho štestíčka jsme mohli pořádně pozlobit.

Hodnocení:

Podali jsme dobrý výkon, až na několi osudných osobních chyb.

Hráč utkání:

Vašek - pokud byl na hřišti, obrana skvěle fungovala. Po jeho odchodu začaly padat branky.

 

Zpět