Laxní přístup vs. RFC

28.06.2003 22:58

Chladné sychravé ráno nevěstilo nic dobrého a tým se pomalu začal scházet na Karlínském hřišti. První velké překvapení byla naše velmi dobrá účast, sešlo se nás dokonce deset i s kanonýrem Linhartem. Kapitánskou pásku se navléjl Ota a zápas mohl začít.

Od první minuty jsme drželi míč a byli aktivní směrem dopředu. Naše úsilí se brzy vyplatilo a Linhart potvrdil svoji kanonýrskou pověst. Po své akci střelou z velkého úhlu překvapivě překonal brankáře. Rychlý gól ještě více přibrzdil soupeře a my jsme se dostávali do dobrých střeleckých šancí, které s přehledem likvidoval gólman hostí. Po sérii rohových kopů hostí nám všem připravila překvapení Kači. Míč, který šel již za brankovou čáru do autu přihrála přesně na nohu protihráče a ten z vyložené pozice minul. To byl klíčový okamžik utkání a poločas skončil příznivě 1:0.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s vědomím, že nesmíme pouze bránit a byli jsme ještě aktivnější. Po vyložených šancích Bóži, Linharta a Vládi přišla opět chvíle našeho kanonýra. Podél brankové čáry pronikal do vápna, kde byl faulován a pískal se pokutový kop. K tomu se sám postavil a trochu se štěstím skóroval, 0:2. Soupeř poté vyzkoušel našeho gólomana pumelicemi ze střední vzdálenosti, ale ten se překvapit nenechal. Zanedlouho skvěle zafungovala spolupráce Linhart - Vláďa. Linhart pronikl po pravé straně až na hranici pokutového území, prudkou přízemní přihrávkou našel Vláďu a ten z blízkosti vymetl pavučiny z šibenice branky, 0:3. Zápas byl již rozhodnut a trochu jsme zvolnili, což soupeř mohl záhy potrestat. Po pěkném postrčení míče šel sám na naši branku, ale gólman skvěle zakročil. Zápas tak zaslouženě skončil naším vítězstvím 3:0.

Dnes nám zpočátku dělalo problémy hromadné střídání, ale během zápasu jsme tento problém vyřešili. I když vždy hrajeme v obraném rozestavění 3 - 2, tak dnes jsme hráli většinu zápasu ofenzivněji pouze s dvěma obráci a to bez předchozí domluvy.

Zpět