RFC vs. Chroustova lokomotiva

28.11.2005 23:48

Výsledek: 1:2

Po dlouhých třech nedělích pauzy jsme se konečně sešli u nejdůležitějšího zápasu sezóny. Na řadě našich hráčů byla znát velká nervozita a skoro nikomu se nechtělo na hřiště. Někteří z nás do sebe před zápasem nedostali ani sousto, o pití nemluvě. Což u některých byla velká chyba!

Již od prvních vteřin na nás soupeř tlačil jako o život. Dostal nás pod tlak a my se nevzmohli skoro na nic. Bylo otázkou času, kdy inkasujeme. Zanedlouho se soupeř dočkal. Útočník prošel naší obranou jako pyj do pochvy a nekompromisně zakončil. Soupeřovi narostly dračí křídla a začal okolo sebe chrlit oheň. Déšť nám sice kapal na hlavy, ale bylo nám pěkně horko. Ani jsme se neztačili pořádně rozkoukat a soupeř nám opět pěkně natrhl pytlík. Peklo se blížilo mílovými kroky a někdo musel zatáhnout ruční brzdu, jinak bysme se pěkně uškvařili. Jak na ďábelské tempo, nám ukázal jediný andělíček v našem týmu. Když oni hrajou tvrdě, tak mi taky a Koubek to začal kosit.

V druhém poločase jsme už neměli, co ztratit a konečně z nás spadla nervozita. Soupeř nás stále k ničemu nepouštěl, ale byly tu již nějaké náznaky. Postupem času soupeři docházela pára a my vystrkovali růžky. Na našich hráčích bylo vidět, že mají srdíčko a bohjovali, co to šlo. Někteří až do roztrhání těla, ale soupeřova, že Koubku. Čas se neúprosně krátil. Nezbývalo než riskovat. A pár minut před koncem přišly naše chvíle. Dejf krásně kombinoval s Bóžou, ale Bóžovi chyběl jeden krok. Již moc času nebylo, když obránci nakopli vysoký centr dopředu, Vašek jej hlavou sťukl na Bóžu, toho obránce s brankářem zablokovali, ale k míči se dostal Dejf a konečně se trefil. Měli jsme ještě pár minut na vyrovnání, které by nám přineslo postup. Bohužel se již tak nestalo a my podruhé v sezoně prohráli. Gratulujeme soupeři k postupu za dnešní zápas si to určitě zaslouží. Přesto poděkování patří i našim klukům, kteří nehodili flintu do žita a bojovali o postup do posledního hvizdu. Díky všem za tuhle pěknou sezonu, která se nám opravdu vydařila. RFC! Jste nejlepší!

P.S: Svině jenom remizovali se Zpěváčky, když si pár minut před koncem dali vlastňáka. Takže jsme třetí v tabulce. Supééééééér!!!

 

 

Zpět