RFC vs. Desítníci CH. C.

28.04.2009 23:02

Tak a je tu konec sezóny. Čas úlevy i slz. Bylo pozváno mnoho fans, ale dostavili se jen ty nejvěrnější, kterým patří náš dík. Děkujeme Martinovi, Janě, Margotce a Michalovi. Karlínské kolbiště bylo v dobrém stavu a již předzápasová porada nám dodala krev do žil. Kapitán vytvořil zápasový program a nabudil nás do tempa. Byli jsme připraveni odevzdat na hřišti i život. Šlo nám o hodně. Případná výhra nás mohla posunout o dvě místa výš. Kapitánskou pásku si navlékl sám vedoucí mužstva a šli jsme do toho!

V prvním poločase se hrál oboustranně vyrovnaný fotbal bez vyloženějších šancí. Oba týmy hrály bezchybně v obraně. Soupeři hrozili hlavně po standartních situacích. Kopali několik rohových kopů a před naši bránu letělo i několik nebezpečných házených autů, ale gólman je bez problémů vyboxoval. Naše šance také nebyly proměněny a tak poločas skočil bez branek 0:0.

Druhý poločas byl rozhodující. Soupeře jsme tlačili, ale vyložené šance nepřicházely. A pokud přišly, tak jsme mířili mimo. Božka prázdnou bránu z velkého úhlu těsně minul. Oba týmy chtěly vyhrát. Po naší chybě přišla obrovská soupeře. Po přihrávce na úplně osamoceného hráče před brankou náš gólman vytáhl míč mimo tyče snad jen svou dobře vyvinutou hrudí. Soupeř pochvíli kopal rohový kop a přišla pohroma. Roh byl rozehrán po zemi na hranici vápna a tam neobsazený hráč (naším útočníkem) poslal míč nekompromisně k tyči (0:1). Hlavy nám ovšem zůstaly nahoře. Po několika zmařených šancí se nám chvíli před koncem podařilo vyrovnat. Božka našel skvěle z pravé strany Láďu před bránou a ten krásně po zemi z první vyrovnal (1:1). Zápas již tímto spravedlivým výsledkem skončil.

Sestava:

Jirka, Vašek, Koubek, Ota, Lukáš, Kači, Božka, Láďa, Emil

Hráč utkání:

Kači – odehrála dobré utkání a nadchla obrovským nasazením a bojovností, dala do hry srdíčko.

Zpět