RFC vs. Gobi dezert

28.06.2004 23:17

Zápas na Pražačce proti poslednímu se nám podařil. V případě prohry jsme mohli na poslední místo spadnout my. Již hodinu před zápasem jsme se sešli, abychom si ověřili formu a vypili několik plechovek G. Velmi sympatický sudí a pouze 5 hráčů soupeře nás naplnilo optimismem.

 

První poločas se zcela nevyvíjel podle našich představ. Velký problém nám dělalo nejen vystřelit, ale hlavně si přihrát a dostat se do šance. Soupeř dobře bránil a podnikal nebezpečné výpady. Po rozehrání rohu se i dočkal prvního úspěchu. Špatně obsazený kanonýr hostí se dostal ve vápně k míči a poslal ho přímo do růžku branky (0:1). O chvíli později šel tento hráč opět sám na brankaře, ale ten mu vyběhnutím šanci vyrazil. Konečně jsme začali kombinovat a přišli šance. Ota nejdříve z blízkosti napálil břevno a minutu před koncem poločasu dopravil Vlado míč až do branky (1:1).

 

Druhý poločas byl již z naší strany mnohem povedenější. Uklidněni vyrovnáním jsem vrhli všechny síly do útoku. Přicházely šance a jednu z nich proměnil Ota ve vedoucí gól. Soupeř si v zápětí dal v nouzi vlastní gól (1:3) a o zápase bylo rozhodnuto. Soupeř ještě několikrát prověřil našeho gólmana, ten se ale překvapit nenechal. Na závěr přišla nejhezčí akce zápasu. Po kombinaci ve středu pole Ota našel křížnou přihrávkou Vláďu a ten míč doklepl do prázdné brány (1:4).

 

Sestava: Jirka, Tomáš, Vašek, Ota, Lukáš, Vláďa   (+Bóža otráven čajovkou)

Zpět