RFC vs. Meďák FC

28.05.2004 23:16

Pověstné hriště v Hrdlořezích nás tentokrát pěkně zařízlo. Přesněji my sami sebe. Uspokojeni z minulé výhry jsme na hřiště naběhli s optimistickou náladou a vidinou další "lehké" výhry. Začátek zápasu se zdál vyrovnaný, ale po pár minutách přišly okamžiky soupeře. Předběhl našeho hráče okolo postranní čary, před brankařem přihrál před bránu a do prázdné branky zakončil. Rozhodčí ovšem správně viděl aut a po zdlouhavých debatách ho dokonce přiznal. Varování nestačilo. Opět soupeř přešel po lajně a střelou s úhlu trefil tyč. Naše neschopnost udržet a rozehrát míč nemohla skončit jinak než gólem. Další chyba obrany, střela do brankaře a po několika tečích skončila v bráně (0:1). Smolný gól, možná vlastní. Snažili jsme se trochu útočit, ale naši forvardi nedostávali kvalitní míče, a pokud je dostali, tak to ohrožení soupeřovi branky stejně nevedlo. Do konce poločasu ještě soupeř napálil břevno a odražený míč po teči soupeře šel mimo (soupeř také, velmi bolestivý zásah).

Druhý poločas začal podobně jako skončil první. Snažili jsme se více útočit, ale bezvýsledně. Naopak soupeřům se k naší svatyni dostávalo poměrně lehce. A když se k tomu ještě přidala chyba brankaře, který špatně vyběhl a soupeř si osladil život gólem do prázdné brány (0:2), začala se nad námi stahovat mračna. Slunce vysvitlo ještě jednou (a bohužel naposled). Opět nakopávaný míč, brankář ho venku z branky vyrazil přímo na našeho kanonýra Vlada a gól byl na světě (1:2). Z gólu jsme se radovali cca 15 vteřin. Soupeř rozehrál, jinak spolehlivý obránce minul míč a soupeř tváří v tvář vratárovi proměnil (1:3). To byl ten známý poslední hřebík do rakve (ale už ne dynama). Následoval ještě rozbitý nos Božky a akce 3 na 1, kterou soupeř vyřešil skvěle a zápas tak skončil 1:4.

Dešní zápas rozhodli naše hrubé chyby v obraně a nicotný výkon v útoku. Poděkování patří Tomášovi Jakoubkovi, který přišel pod prášky, nehledě na svoji nemoc.

Sestava: Jirka Smíšek, Vašek Pokorný, Lukáš Langr, Tomáš Jakoubek, Honza Poledne, Vlado Staněk, Tom Bohm

 

A Gumídci, bojte se!!!!!!!

Zpět