RFC vs. Nalej to 1. FC

28.07.2003 22:59

V deštivém a chladném ránu se nám zápas nevydařil. I když jsme hráli se soupeřem z horních pater tabulky, na jeho výkonu v prvním poločase to nebylo vůbec znát. Po krásné akci Linharta jsem se dostali do vedení. Ten se řítil sám na brankaře, neukvapil se, udělal mu ještě kličku a poslal míč do prázdné branky. Z vedení jsme se neradovali dlouho. Po rozehrání rohového kopu Vláďa špatně trefil míč při snaze ho odkopnout a ten k údivu všech zapadl do naší branky. Pomalu se blížil konec poločasu a my jsme přidali ještě jeden gól. Skvěle zafungovala téměř bratrské splolupráce Vláďa - Linhart. Linhart pronikl po pravé části hřište a naservíroval přihrávku před branku přímo Vláďovi na nohu. Poločas tedy skončil 2:1 a my s mírným optimismem očekávali ten druhý.

Ihned po pár minutách hry nás čekal šok. Soupeř přitvrdil hru a rozhodčí si asi plletl strany, protože pískal soupeřovi fauly nám. Do toho ještě cholerik Pikert a nescházelo moc, aby se volala sanitka. Stihli jsme si dát ještě jeden vlastní gól po autovém vhazování. Poté soupeř přidal ještě dva a šlo se domu.

S přístupem Nalejto se snad ani nedá mluvit o fotbalu. Jejich cíl je ovlvnit rozhodčího neustálým vynucováním a křikem. Jeden z nejméně sporovních týmů, s kterými jsme kdy hráli.

Zpět