RFC vs. Pod parou

28.07.2005 23:43

Výsledek: 1:1

První zápas na neoblíbeném K1. Špatný terén s kalužemi nás moc nepotěšil (až na Dejva). Nastoupili jsme těméř v plné síle. Chyběl pouze Božka, který se opět raději učil (snad mu to už k něčemu bude). Zápas začal a hrál se poměrně atraktivní fotbal. Soupeř hrozil často daleko hozenými auty a rohovými kopy. Velkou šanci si vypracoval po zaváhání naší obrany, ale brankář situaci zachránil. My jsme také útočili, ale soupeřova obrana s gólmanem nás do moc šancí nepouštěli. Přišla ovšem špatná rozehrávka, kterou vystihl Vlado a míč poslal přímo do pravé šibenice soupeřovi brány (1:0). Ani Horst by to nedal lépe. O chvíli později Paraři odpověděli. Jirka vyrazil střelu soupeře, která se nešťastně dostala k volňákovi a ten zasunul. Další střely v prvním poločase ve svatyni neskončily a pod stříšku se šlo za stavu 1:1.

Do druhého poločasu se šlo s dvěma základníma myšlenkama. Bude fakt tak lejt a musíme to rozhodnout. Jedno se podařilo, druhé ne. Jak asi čekáte, pršelo a dokonce padaly i kroupy. Rozhodnout se nám nepodařilo, ale neměli jsme k tomu daleko. Vytvořili jsme si několik slibných šancí, bohužel žádná neskončila gólem. Za zmíňku stojí šance Dejva, který po vydařené přihrávce byl s míčem metr před gólmanem, ale v poslední setině mu míč ustřelil obětavý obránce. I soupeř mohl udeřit. Po pěkné akci pálil s vápna, Jirka vyrazil do břevna, od kterého se míč odrazil k úplně volnému hráči, a ten snad s metru přičísl brankaři ježka a míč šel nad branku. Fotbalový bůh stál při nás. Po několika dalších šancí na obou stranách skončil zápas spravelivou remízou.

Remíza nás stále drží ve hře o postup. Je tu však ještě jedna ota ota otázka. Co se to dělo v té sprše? No, Koubek by mohl vyprávět. Ona taková horká trubka a děj filmu Old boys udělají své. Jen si nepléct telofonní čísla.

 

Zpět