RFC vs. Social Members

28.07.2004 23:30

Výsledek: 0:1

Dlouho očekávané derby bylo tu. Všichni zdravě nabuzení důležitostí okamžiku a SMS svého kapitána byli připraveni podat maximální výkon. Vedení týmu (kapitán s manažerkou) se sešli již dvě hodiny před zápasem, aby zvolili vhodnou taktiku a správné motivační prostředky. Již před zápasem bylo jasné, že nenastoupí naše opora zadních lajn Otto, kterému den před zápasem spadla vločka do oka a týmový lékař mu zakázal start. Musel tedy nastoupit Koubek, který měl také zdravotní potíže. Zápas odehrál pod prášky a ve značných bolestech.

Nyní již k samotnému zápasu. Losování, které proběhlo výhradně v rodinném kruhu vyhrál náš kapitán (alespoň něco). Soupeř výborně bránil a vyrážel do nebezpečných protiútoků. Naše obrana pracovala také spolehlivě a jediné k čemu socky dostali, bylo několik rohů. Velice vyrovnaný první poločas rozhodla jediná chyba. Vašek špatně trefil míč, k němu se dostal útočník sociálů a míč napálil o tyč do branky (1:0).

Druhý poločas jsme soupeře tlačili před jeho pokutového území, ale to bylo většinou vše. Přesto jsme mohli vyrovnat. Po pěkné akci nastřelil Božka tyč. Jinak naše střely létaly i několik metrů mimo bránu soupeře. Zápas tak skončil možná trochu krutou prohrou 1:0.

A mimochodem č.3 ze Socials je zkurv.....

 

Zpět