Tatran Válec - RFC

28.09.2003 23:01

Již před zápasem jsme byli dostatečně nabuzení podat dobrý výkon. Potřebovali jsme si napravit náladu po minulém nevydařeném zápase a část týmu byla dokonce na soustředění v Čerčanech, kde sehrála dobrý zápas s domácími. Počasí bylo přímo letní, zápis vyplněn a mohlo se začít.

Začali jsme bez respektu a možná jsme i Válec trochu překvapili. Do velké šance se dostal Venca, ale jeho střelu výborně chytající brankář skvěle vyrazil nad břevno. Válec se snažil rozvalit do vyšších obrátek, ale do vyložených šancí jsme ho nepouštěli. Jeho největší šance byla po rohovém kopu, kdy ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze dobře stojícího gólmana. To bylo z jeho strany vše. Do pauzy jsme ještě několikrát vystřelili, ale gólman si s lehkými střelami bez problémů poradil.

Po prvním poločase jsme vycítili šanci a snažili jsme se rozhodnout. To samé chtěl i Válec a tak druhý poločas byl o mnoho aktivnější a objevili se i gólové příležitosti. Po pár střelách z dálky na obou stranách se začaly dít věci. Vše načal náš Méďa, který po autovém vhazování napálil míč hlavou přímo na vlastní branku. Naštěstí se trefil přímo do hlavy Jirky a od něj šel míč do zázemí. O chvíli později ho chtěl asi napodobit Vláďa, jenom místo hlavy poslal míč nohou také na gólmana. Dobře hrající Vláďa měl pak několik příležitostí skórovat, ale gólman byl vždy na místě. Jedna z velkých šancí přišla po přihrávce Vládi před branku, kde byli osamělý Lukáš s Otou. První střelu gólman opět skvěle lapil a Lukášova placírka se otřela o břevno. Na závěr utkání mohly rozhodnout oba týmy. Vláďa napálil pumelici k tyči, ale gólman hostí byl dnes k nepřekonání. Chvíli na to se už sám na naši svatyni řítil hráč hostí, ale Lukáš skvěle zapracoval a vypíchl mu míč. Zápas tak skončil remízou 0:0, která je spravedlivá pro oba týmy.

Sestava:

Jirka - Ota, Vašek, Koubek, Méďa - Emil (C), Vláďa, Lukáš

Hodnocení:

Všichni hráli dobře

Zpět