RFC vs. No madam ! B

29.07.2006 23:42

Výsledek: 0:2

Naši soupeři jsou v tabulce poslední, takže to měl být soupeř, který nám neměl dělat větší problémy a proti kterému bychom si mohli napravit skóre. Na zápas dorazili všichni, kteří jsou na území naší krásné republiky, což nám také nahrávalo do karet. Proto jsme ustavili dvojice útočníků. První dvojici vytvořili Prála a Myšák, druhou pak Dejf a Vláďa. Od začátku zápasu jsme měli navrch. Začali se rodit šance. První měl Zdeněk, když se pokusil překvapit střelou brankáře hostí. Výborně se sehrálo duo Myšák – Prála. Jejich narážečky nedokázali soupeři zastavit. Právě po jejich akci se dostal míč ke Zdeňkovi, který z úhlu prostřelil brankáře – 1:0.
I po gólu jsme byli při chuti. Méďa 2krát v dobré hlavičkové pozici netrefil branku, Dejf střílel také vedle. Jednu z jeho střel chytil brankář do koše, hodil míč na útočníky, kde byl Méďa, který hlavou vracel míč před bránu. Tam si naběhl Prála, který využil gólmanova pozdního vyběhnutí a hlavou dal uklidňující branku. – 2:0. Soupeři ani nám se nepodařilo změnit do poločasu skóre, takže poločas zůstal 2:0.

2.poločas jsme nezačali úplně dobře, ale díky Jirkovi a neschopnosti No madam zůstával stav nezměněn. Náhle přišli velké chvíle Myšáka, který se dostával do slibných příležitostí po nahrávkách od Práli. Bohužel má Myšák smůlu na tohoto soupeře. Pokaždé totiž gólman předvedl zákrok s kategorie zázračné. Hlavně při double šanci, kdy zlikvidoval oba pokusy. Šance měli i jiní. Neúnavný Dejf posílal Vláďu do ulice, ale Vláďa nedokázal dopravit míč do sítě.
Zahozených šancí bylo opravdu dost, takže zápas nakonec skončil 2:0

Zpět