Banzai vs. RFC

29.11.2006 23:43

Výsledek: 3:2

Utkání hrané na Hagiboru slibovalo dobrý fotbal. Hezké počasí a dobrá škvára k tomu přímo vybízeli. Poprvé v sezóně se objevil na zápase Bóža. Naopak nepřišel Otta. Banzaji o nic nešlo a to díky desetibodovému odečtu za neodpískání zápasů. Podporu v hledišti nám dělali Janička (samozřejmě s foťkem) a Prálova babička. Banzai se dostavila v počtu 4 hráčů v poli.
Začátek utkání byl pro nás jako z hororu. Do naší obrany, vlétl nejtechničtější hráč Banzaje, kterého nezastavil ani Vašek ani Méďa a tak pohodlně skóroval – 1:0. Po prožití takového šoku jsme se museli chvíli vzpamatovat. Pak ale začal koncert zahozených šancí. V nich se představil především Bóža, který si n úplně rozuměl z Prálou. Většinou totiž s nahrávkou otálel tak dlouho, že se musel pokusit projít sám. Párkrát mu to vyšlo, ale byli s toho jen střely vedle. Gól měl na kopačce i Prála, ale ani on nedokázal překonat brankáře. Další akce ale slavila úspěch. Prála odcentroval, Vláďa si naskočil centr a jemným trknutí určil směr brána – 1:1. Mohlo by to vypadat, že šance byli jen na naší straně, ale není to pravda. Banzai nás svou rychlostí kolikrát hodně potrápila. Ale v bráně stál Jirka, který již nedovolil nikomu aby v prvním poločase skóroval. A jelikož jsme ani my nedokázali dát branku tak poločas skončil 1:1.
Do 2.poločasu nastoupila Banzai již v 5 hráčích v poli. V útoku se opět dala dohromady dvojice Myšák – Prála, podporovaná Dejvem. Tyto změny nám velmi pomohli. Po narážečce od Myšáka mohl vsítit Prála, ale brankář Banzaje střelu kryl. Poté se zastřeloval Myšák, ale také nedal. O chvíli později hodil Prála aut, a Méďa hlavou dal první gól v sezóně. 1:2. Ani v tomto zápase nám radost dlouho nevydržela. Po rohu hlavičkoval útočník Banzaje, Jirka střelu neudržel, míč se otřel o tyč a skončil v naší síti. – 2:2. Dál jsme však věřili ve vítězství. Další Méďovu hlavičku gólman vyškrábl na roh. ZdeNěk z úhlu jen o kousek minul bránu. Prála v další dobré šanci nastřelil brankáře. Rozuzlení přišlo kolem 50.minuty. Myšák neprocpal míč na Dejva, vzniklo přečíslení 2 na 1 a jak Méďa tak Jirka v bráně nezabránili vstřelení rozhodující branky.. 3:2. Závěrečný nápor vyrovnání nepřinesl a proto utkání skončilo 3:2.

Zpět