RFC vs. Dejvický expres

28.03.2006 23:40

Výsledek: 0:2

Druhý zápas této sezóny jsme odehráli až v dalekém Suchdole. Dorazil již vyléčený Dejf, a také Herr Oliver Koubek, který nám přijel ukázat to, co ho v Německu naučili. Omluvenku jsme dostali od Zdeňka, který jel mimo republiku (asi jel poznat také jiné vykřičené domy než jsou u nás ):-). Tento zápas byl pro nás velice důležitý. V 7.lize jsme s Expresem remizovali 0:0, a proto jsme věřili, že z tohoto utkání vytěžíme minimálně bod. Zápas začal velice opatrně z obou stran. Bylo vidět, že nikdo nechce udělat chybu. Postupně se začal Expres rozjíždět, ale vždy ho zastavila naše obrana. Největší šance Expresu byla po autovém vhazování, kdy Koubek nepokryl jejich největšího hráče a ten hlavičkoval na hranici vápna. Naštěstí do připraveného Jirky. I my jsme zahrozili. Naší největší šancí byla střela Otty po nahrávce od Davida, která skončila těsně vedle tyče. Krásné kombinace předváděli Dejf s Vláďou, které podporoval Vašek. Ke střele se však nikdo většinou nedostal. Proto také poločas skončil 0:0
Začíná to být už stará obehraná písnička. Začátek 2.poločasu se pro nás rovná pohromě. Bohužel ani tento zápas nebyl výjimkou. Než jsme se stačili na placu rozkoukat, tak soupeř vzal balón a situaci dva na dva vyřešil krásnou ulicí na volného hráče ( Vašek se hned po gólu omluvil, že to byla jeho chyba), který Jirkovi nedal šanci – 0:1.
Chtěli jsme hned vyrovnat, ale obrana byla v tu dobu děravá jak ementál (složení obrany bylo – Vláďa – Méďa – Vašek). Proto jsme po akci 3 na 1 dostali do prázdné brány gól – 0:2. 2 rychlé góly s námi velmi otřásli a pěkně nás dožrali. Bylo to vidět na situaci, kdy do Médi naběhl zezadu protihráč, tak se Méďa otočil a strčil do něj. Rozhodčí vše vyřešil domluvou. Soupeř měl dál tlak. Díky Jirkovi a občas i štěstí další gól již nepřidal. Obrat k lepšímu přinesl riskantní tah. Dejf šel jako třetí obránce. Od této chvíle jsme začali výborně kombinovat. Soupeř náhle přestal stíhat naše akce. Velikou šanci měl David, gól nepadl, Vláďa sám před brankářem, jen ho nastřelil, Dejf 2krát nedal přímý volný kop. Nedokázali jsem vstřelit ani gól. Blízko k tomu měl soupeř, když Méďa nedokázal rychle rozehrát, trefil útočníka, kterému vykryl Jirka úhel a Méďa pak svou fatální minelu napravil. Toto utkání pro nás tedy skončilo prohrou 0:2.

Zpět