RFC vs. Social Members FC

29.10.2006 23:42

Výsledek: 3:4

Po výpadku v minulém zápase jsme chtěli vše napravit a tím si udržet šanci v boji o postup ze skupiny. Z Německa dorazil na zápas Koubek. Vašek zase přišel alespoň na poločas. Absentovali Myšák a Vláďa.
Soupeř se dostavil v počtu 6 lidí, což nám dávalo naději na jeho utahání a tím pádem i na výhru. A nyní již k zápasu. Po vzájemném počátečním oťukávání se Dejf a Prála dostali do přečíslení, které Prála bravurně využil krásnou střelou k tyči – 1:0. Hru jsme měli pevně pod kontrolou. Přicházeli další naše šance, ale ani Dejf ani Zdeněk je nedokázali využít. A proto přišel trest. Při založení dalšího našeho útoku jsme ztratili balón, Sociálové nás přečíslili a z prostoru, který v té době patřil Koubkovi nedali Jirkovi šanci – 1:1. Po tomto gólu se hra poněkud vyrovnala. Ale veškeré střely útočníků oba brankáři bezpečně kryli. Po soupeřově rohu, který jsme zdařile odkopli šel za balónem Prála, který svým pohybem donutil zadáka Sociálů k výstavnímu vlastnímu gólu. 2:1. Z vedení jsme se však neradovali dlouho. Opět jsme špatně rozehráli, opět bylo přečíslení, které vyústilo ve střelu, kterou při pokusu o zablokování škrtl Méďa patou tak, že šla úplně na druhou stranu, než Jirka předpokládal. 2:2. Tímto výsledkem poločas také skončil.
2.poločas přinesl podobný obrázek jako ten první. My se snažili kombinovat a soupeři hrozili z rychlých protiútoků. Při jednom z nich se nechal Koubek obehrát Sociálem, který posléze nahrál před bránu na volného kolegu. Ten se s tím nepáral a prudkou ranou do šibenice přesunul skóre na svou stranu – 2:3. Museli jsme rychle jednat. Asi 10 minut před koncem sebral Prála míč, nahrál Dejvovi, ten ho potáhl a naservíroval Prálovi nahrávku před prázdnou bránu. 3:3. Rozuzlení mohlo přijít velmi záhy. Opět u toho byl Dejf a Prála. Tentokrát ale Dejf propásl moment nahrávky, takže s toho nakonec nebylo nic. Utkání se blížilo ke konci. Sociálové vhazovali aut před naší bránou. Míč proletěl vápnem na vzdálenější tyč, kde ho Otta odkopl tak šikovně, že skončil v naší bráně. – 3:4. Tímto utkání skončilo, a my jsme utrpěli 2 porážku za sebou.

Zpět